2014. október 30., csütörtök

Teszt - Tibolina Kézkrém és Testkrém

Sziasztok Lányok!

  Nem tudom elmondani, hogy mennyire klassz dolog, hogy van egy Krémmániánk!
Jobbnál jobb termékekre bukkantam az utóbbi időben az összetevő listákat böngészve, amik nem feltétlenül a legdrágábbak, viszont jót tesznek a bőrömnek.
  A krémmánia blogjában az augusztus havi kedvencek egyik sztárja volt ez a kézkrém, amit sikerült is beszereznem egy patikában. Azóta a nagy sikerre való tekintettel már jó néhány helyen hiánycikk is lett.
  Esténként kenem csak be vele a kezem, de napközben is kiváló, mivel gyorsan szívódik be a bőrbe, és nem hagy zsíros érzetet maga után Minden alkalommal az összes körömágyamat is át szoktam vele krémezni, addig masszírozom az ujjaimat, amíg be nem szívódik. Egyébként ha azt szeretnétek, hogy hosszabban szívódjon fel, akkor előtte kicsit be lehet vizezni a kezeket, mert a krém anyaga vízzel oldódik.
Kellemes illata van! Olyan púderes babás?! :))
Amióta ezt használom, nincs brutálisan kiszáradva a körömágyam, nincs beszakadozva a bőr, konkrétan nem hiszek a szememnek, hogy ilyen szép ott a bőröm... :D
Állítólag az ekcémán is képes segíteni. Nekem sajnos van is néha apróbb területeken a kezemen, amit külön krémmel szoktam kezelni. Talán lehet a kézkrém miatt, mostanában nincs ilyen gondom.
Az ára 300.-Ft körül van. Nem több ezer, csak 300-350.-Ft a 100 gramm! És magyar termék, amire büszke vagyok.
Az új csomagoláson már megjelent a "cukisági faktor", a stilizált, népies virágminta, ami a betűtípusokkal és a dizájnnal együtt az modern és a régi hagyományok ötvözetét sugallja. Kicsit talán mesebeli is, az anyacsavarra hajazó retro kupakkal egyetemben. :))



Nektek van olyan szépség kedvencetek ami nem kerül sokba, mégis nagyon hatékony?

3 megjegyzés:

  1. Elárúlod nekem, hol lehet ezt a terméket megvásárolni? Nagyon érdekelne. Ugy néz ki jövő hétvégen utazom Nyiregyházára és akkor utána is néznék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Andi! Nagyobb puccosabb patikákban próbáld meg! :))

      Törlés
    2. Ok, rendben. Nagyon szépen köszönöm.

      Törlés